ATV

ALL TERRAIN VEHICLE

A T V
UFORCE-1000-CFMOTO
UTV

UTV - UTILITY VEHICLE

U T V
SSV

SSV - SIDE BY SIDE VEHICLE

S S V
ЗА НАС

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема. Покрај овие моќни и сè попопуларни возила, доменот на нашите услуги вклучува производство и продажба на комунални возила и чамци.

Уште од своето основање, во соработка со повеќе од 1.500 добавувачи, компанијата CFMOTO успешно разви и пласираше на пазарот повеќе од 98 модели на возила и 51 модел на мотори.

Моделите на нашите возила се успешно дистрибуирани не само во регионот, туку и во повеќе од 92 земји во светот. Поради оваа причина, компанијата CFMOTO е еден од водечките и напредни производители од светска класа во индустријата Powersport.

Задачата и целта на компанијата CFMOTO е да понуди врвен квалитет на нашите производи на сè поголем број корисници и приврзаници на возбудливо возење надвор од патот низ целиот свет!

CFMOTO

Четири тркала

Премин на ридски терени и чакалски површини, принудување вода и кал или прегазување на големи области. Тотално не е важно, бидејќи кај врвните возила CFMOTO имате најсигурен партнер за возење за сите прилики. Со нашите возила, ќе имате вистинска авантура на четири тркала – од изгрејсонце до зајдисонце. Возилата CFMOTO се повеќе отколку што очекувате. Изберете го вашиот модел и започнете ја играта без ограничувања!

CFMOTO

МОТОЦИКЛИ

Кога спортската елеганција ги исполнува практичноста и употребливоста, тогаш се создаваат фантастични CFMOTO двоколки. Мотоциклите и скутерите CFMOTO се спортски, софистицирани и подготвени за незаборавно возење. Помеѓу неколку голи варијанти на различна количина на мотор или двојно-спортски модели, вашиот избор ќе биде паметен и рационален. Нека целиот свет стане вашето игралиште.

CFMOTO

Опрема

Опремувајте го вашето CFMOTO возило така што никој нема да биде рамнодушен кога ќе ве види во него! Уникатната, квалитетна и најсигурна опрема за возила CFMOTO , од светски познати производители, ќе го направат вашето возење уште поинтересно, агресивно и позабавно! Со нашата опрема и делови, вашиот CFMOTO четири тркала ќе биде место за паметење!

CFMOTO

ПОСЛЕДНО ОД БЛОГ

ГЛОБАЛНИ ПАРТНЕРИ

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com