cfmoto македонија 2021
ИСКУСТВА

ИСПРАТЕТЕ НИ ГО ВАШЕТО ИСКУСТВО

  ДАНЕ

  ДАНЕ

  ДОБРОСРЕДНОЛОШО

  ДОБРОСРЕДНОЛОШО

  КОЛКУ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ВО ТЕКОТ НА ВОЗЕЊЕТО? 1 2 3 4 5
  КВАЛИТЕТ 1 2 3 4 5
  ЦЕНА 1 2 3 4 5
  ЦВРСТИНА 1 2 3 4 5
  УСЛУГА ПОСЛЕ ПРОДАЖБА 1 2 3 4 5  [cf7sr-simple-recaptcha]

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com