ЦФ МОТО МАКЕДОНИЈА Д.О.О СКОПЈЕ

Ул.Пролет 4А, Скопје

мало и големо

Наши дилери/соработници :

IVO MAG TRADE – НАШИТЕ МОДЕЛИ ДОСТАПНИ ВО ОХРИД !

Адреса : Железничка бр. 92, тел: 046 262 846, мобилен: 078 419 401

 

MOTO LUSHI – НАШИТЕ МОДЕЛИ ДОСТАПНИ ВО ТЕТОВО !

Адреса : с. Добриште, Општина Теарце – Тетово, мобилен: 071 303 935

 

MOTOR TRADE – НАШИТЕ МОДЕЛИ ДОСТАПНИ ВО СТРУМИЦА !

Адреса: Климент Охридски бр. 77, во близина на ,,Арена Фитнес“, тел.контакт – 078 222 388
  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com