Image Alt
Работа

Без оглед во која фаза од животот сте, можеме да ви ја дадеме вистинската можност да успееме заедно. Дали сакате да се придружите на CFMOTO фамилијата? Многу ни е мило за тоа. Како специјалист или менаџер, овде ќе го пронајдете вистинскиот предизвик за себе.

НАЈДЕТЕ ЈА ВАШАТА РАБОТА ОД СОНИШТАТА

Барате работа што одговара на вашите потреби? Можете да бидете сигурни дека имаме одлични позиции кои обезбедуваат светла иднина на вашата кариера.


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Posao

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com