Image Alt
За нас
Македонија

Компанијата CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема. Покрај овие моќни и сè попопуларни возила, доменот на нашите услуги вклучува производство и продажба на комунални возила и чамци.

Уште од своето основање, во соработка со повеќе од 1.500 добавувачи, компанијата CFMOTO успешно разви и пласираше на пазарот повеќе од 98 модели на возила и 51 модел на мотори.Моделите на нашите возила се успешно дистрибуирани не само во регионот, туку и во повеќе од 92 земји во светот. Поради оваа причина, компанијата CFMOTO е еден од водечките и напредни производители од светска класа во индустријата Powersport.

CFMOTO

Задачата и целта на компанијата CFMOTO е да понуди врвен квалитет на нашите производи на се поголем број корисници и љубители на бозбудливо возење надвор од патот низ целиот свет!

Нашиот тим за истражување и развој се состои од повеќе од 200 вработени во пет земји. Искусните дизајнери користат ресурси со највисок квалитет во уметноста на дизајнирање и проектирање навозила и мотори. Резултатот е повеќе од 540 регистрирани патенти и независни права на индустриска сопственост. Успешно ја прошируваме нашата желба за новини во производството на чистокрвни теренци и на дополнителна опрема.

КOМПАНИЈАТА CFMOTO

КАДЕ ШТО ОБИЧНО ТРКАЛО НЕ МОЖЕ

Современата технологија и бескомпромисен квалитет ги претставуваат срцето и душата на нашиот бизнис. Времето, напорот и експертизата што ги вложуваме во развојот на секое возило индивидуално ни овозможува да произведуваме сигурни
производи со завиден квалитет. Со повеќе од 30 години професионално искуство, CFMOTO е секогаш посветен на создавање оптимална вредност на клиентот за секој наш производ.

Благодарение на сериозниот и професионален пристап, компанијата CFMOTO стана најпродаваната и најпрепознатливата марка на најголемите светски и европски пазари.Нашите производи успеаја да ги освојат шведскиот,
италијанскиот, рускиот, шпанскиот, австралискиот, чешкиот, српскиот, македонскиот но и бројни други пазари.

Нашата мисија беше и останува иста,а тоа е да им обезбедиме на сите наши клиенти врвни возила по најдобри цени. Затоа CFMOTO е незапирлив глобален феномен со четири и две тркала неспоредлив по квалитет.

CFMOTO е ваш безбеден и сигурен партнер за истражување и уживање во незаборавно и непобедливо возење на отворено. Горди сме што сме на врвот на листата на најдобри ATV компании во светот. Ние сакаме да создадеме возбудливо и уникатно возење низ најширокиот спектар на премиум, моќни и иновативни теренски возила.

Со возилата CFMOTO ќе бидете непобедливи во секое возење!

30 godina iskustva

30 ГОДИНИ ИСКУСТВО

dileri u preko 72 zemlje

ДИЛЕРИ ВО ПРЕКУ 72 ЗЕМЈИ

desetine hiljada vozila prodatih u svetu

ДЕСЕТИЦИ ИЛЈАДИ ВОЗИЛА

Kvalitet, inovacije i performanse

КВАЛИТЕТ, ИНОВАЦИИ И ПЕРФОРМАНСИ

Kompanija CFMOTO
Kompanija CFMOTO
Kompanija CFMOTO
CFMOTO

ПОСЛЕДНО ОД
БЛОГ

    Sorry, no posts matched your criteria.

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com