cfmoto македонија 2021
ДЕЛОВИ

ИСПРАТЕТЕ БАРАЊЕ ЗА ДЕЛОТ што ви е потребен

Користејќи го формуларот подолу, можете да ни испратите барање за деловите што ви се потребни. Нашиот стручен персонал ќе ви одговори што е можно поскоро.


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  ПРЕГЛЕД НА ТЕХНИЧКИТЕ ЦРТИВА НА ВОЗИЛОТО И ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ДЕЛОВИ

  CFMOTO ви овозможува постојан пристап до специјализиран портал преку кој можете во секое време да ги видите техничките цртежи на теренските возила, како и да ја пронајдете посакуваната опрема и делови.

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com