cfmoto македонија 2021
Motocikli i skuteri

Втемелен во стратешкото партнерство со KTM, CFMOTO го освојува европскиот пазар во последниве години. Нашата иницијатива како најбрзо растечки бренд во Powersport индустријата не престанува ниту во 2023 година, бидејќи

Трката на новата патека Mandalika на островот Ломбок во Индонезија беше сцена на неверојатно пулсирачко финале на Moto3™. Пол-сетерот Карлос Татај направи одличен старт на трката за Големата награда на Пертамина

Можеби не ви текнува на одговор на горенаведеното прашање, но еве една интересна приказна. Мотоциклист кој за 7 месеци помина 25 држави, сега ја споделува приказната со нас. За прв пат

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com