cfmoto македонија 2021

Трката на новата патека Mandalika на островот Ломбок во Индонезија беше сцена на неверојатно пулсирачко финале на Moto3™. Пол-сетерот Карлос Татај направи одличен старт на трката за Големата награда на Пертамина

Можеби не ви текнува на одговор на горенаведеното прашање, но еве една интересна приказна. Мотоциклист кој за 7 месеци помина 25 држави, сега ја споделува приказната со нас. За прв пат

CFMOTO зачекори во едно ново патување во првенството на  шампионатот- Moto 3 GP! Првиот кинески произведувач на мотоцикли во шампионатот Moto 3 ги обезбеди своите први бодови,откако Ксавијер Артигас одлично ја

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com