cfmoto македонија 2021
Posts tagged "motocikli"

Првиот ден од Меѓународниот саем за мотоцикли EICMA,во центарот на вниманието секако беше CFMOTO. Водечкиот кинески производител на POWERSPORT индустријата пристигна во Милано со своите нови модели вклучувајќи ги NK-C22, Special

Уште пред да се појави за време на најавата од нашата компанија, овој мотоцикл, со својот дизајн и висококвалитетните компоненти, ја скокоткаше фантазијата на многу љубители на авантуристичките и туристичките

Брилијантното, брзо и предизвикувачко -Circuit of the Americas беше домаќин по деветти пат од неговото инаугурирање во 2013 година. Една од најдолгите и најбрановитите патеки на календарот, растојанието од 5,5 километри

Трката на новата патека Mandalika на островот Ломбок во Индонезија беше сцена на неверојатно пулсирачко финале на Moto3™. Пол-сетерот Карлос Татај направи одличен старт на трката за Големата награда на Пертамина

Можеби не ви текнува на одговор на горенаведеното прашање, но еве една интересна приказна. Мотоциклист кој за 7 месеци помина 25 држави, сега ја споделува приказната со нас. За прв пат

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com