cfmoto македонија 2021
Posts tagged "novitet"

Драги наши сегашни и идни членови на CFMOTO фамилијата, ве известуваме дека новата зимска SHOT опрема пристигна во нашиот CFMOTO продажен салон. Висококвалитетна, водоотпорна и удобна зимска опрема достапна за сите

Првиот ден од Меѓународниот саем за мотоцикли EICMA,во центарот на вниманието секако беше CFMOTO. Водечкиот кинески производител на POWERSPORT индустријата пристигна во Милано со своите нови модели вклучувајќи ги NK-C22, Special

Летото е време од годината кога сезонските бизниси се во најголем ек после зимската хибернација. Нивите, овоштарниците, шумите станаа преполни со луѓе кои напорно работат да ги завршат сите задачи

Драги наши сегашни и идни членови на фамилијата CFMOTO, чест и задоволство ни е да ви го најавиме официјално отворениот салон отсега достапен и во Охрид, кај нашите дилери ИВО

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com