cfmoto македонија 2021
ATV vozila ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ НА НОВИТЕ CFORCE X4 И X5 АТВ ВОЗИЛА

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ НА НОВИТЕ CFORCE X4 И X5 АТВ ВОЗИЛА

Наша огромна чест и задоволство ни е да ве поканиме на нашата презентација по повод новите модели на CFMOTO а тоа се долгоочекуваните АТВ возила: CFORCE X4 и CFORCE X5.

Новите модели на нашите АТВ возила, CFORCE X4 и X5 се наследни на генерацијата најпродавани и најпознати модели ширум светот, CFORCE 450 L и 520 L кои ќе имате можност не само да ги видите туку и на ТЕСТ- ВОЗЕЊЕ да ги испробате.

Ве покануваме да дојдете да се дружиме,забавуваме и заедно да ги испробаме најновите модели кои се подготвени за многу возбудливи авантури

Настанот ќе се одржи на 16.10.2022 (недела), почнувајќи од 15:00 часот и ќе трае до 18:00. Местото каде што ќе се одржи овој настан е Коњички клуб – Хиподром, Скопје.

За да бидете дел од ова наше дружење, задолжитело треба претходно да се пријавите на телефон 074/203-464.

CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте !!!
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com