cfmoto македонија 2021
Posts tagged "ohrid"

Во последните неколку години, туризмот доста напредна и се промени. За разлика од порано, пристигнувањето и присуството на одредената локација не е главна цел во туризмот. Голем број туристи пројавуваат желба

Драги наши сегашни и идни членови на фамилијата CFMOTO, чест и задоволство ни е да ви го најавиме официјално отворениот салон отсега достапен и во Охрид, кај нашите дилери ИВО

CFMOTO е бренд кој датира уште од 1989 година. Развива, произведува и продава - најсигурни и најисплатливи возила и мотоцикли ширум светот, како што се теренските возила од програмата на 

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com