cfmoto македонија 2021
Posts tagged "avantura"

Новогодишната Наградна Игра на CFMOTO која започна на 26ти декември 2023 година и која заради големата заинтересираност продолжи до 08.01.2024 година односно заклучно со понеделник, дојде до своите 15 среќни

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com