cfmoto македонија 2021
Posts tagged "best"

Ралото за чистење снег за ATV е еден од најважните додатоци за off-road возилата за време на студениот и снежен период. Оваа ATV додатна компонента многу брзо и многу ефикасно

На 05.12.2022г. во Понеделникот, АТВ  моделите на CFMOTO официјално беа превземени од МВР на Р.С Македонија поточно во служба на Граничната Полиција. Оваа одлична вест сакаме да ја споделиме со сите

CFMOTO дизајнира и продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. Производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема. КАДЕ

Вложеното време, напор и експертиза во системот за развој и управување со исклучително сигурни и безбедни производи се нашата примарна цел. Благодарение на ваквиот пристап кон нашите потрошувачи, CFMOTO прерасна во

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com