cfmoto македонија 2021
Posts tagged "outdoor"

Драги наши сегашни и идни членови на CFMOTO фамилијата, ве известуваме дека новата зимска SHOT опрема пристигна во нашиот CFMOTO продажен салон. Висококвалитетна, водоотпорна и удобна зимска опрема достапна за сите

Во неделата на 16.10.2022г. во ресторан Потковица,Хиподром, CFMOTO Macedoniа ја организирше презентација а воедно и ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ на своите долгоочекувани нови АТВ модели - CFORCE X4 и X5.  Новата генерација наследници

CFMOTO дизајнира и продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. Производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема. КАДЕ

Летото е време од годината кога сезонските бизниси се во најголем ек после зимската хибернација. Нивите, овоштарниците, шумите станаа преполни со луѓе кои напорно работат да ги завршат сите задачи

Вложеното време, напор и експертиза во системот за развој и управување со исклучително сигурни и безбедни производи се нашата примарна цел. Благодарение на ваквиот пристап кон нашите потрошувачи, CFMOTO прерасна во

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com