cfmoto македонија 2021
CFMOTO ОТВОРЕН НОВИОТ САЛОН НА CFMOTO МАКЕДОНИЈА ВО КОЧАНИ

ОТВОРЕН НОВИОТ САЛОН НА CFMOTO МАКЕДОНИЈА ВО КОЧАНИ

CFMOTO Македонија ја шири својата мрежа, отсега има свој претставник и во Кочани.

Компанијата Веди Метал е новиот застапник за најпродаваниот бренд на АТВ возила во Европа и на моторцикли со потписот на КТМ.

Салонот, во кој ќе може да се најдат сите модели од гамата на CFMOTO, кои се на располагање на македонскиот пазар, беше отворен денеска, на 5-ти август.

Контакт:

Веди Метал
Теодосие Паунов бр. 79
vedimetal@yahoo.com
078/437732

CFMOTO – повеќе од очекуваното!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com