cfmoto македонија 2021
CFMOTO НОВИТЕ МОДЕЛИ НА МОТОЦИКЛИ ВО САЛОНОТ ВО СКОПЈЕ

НОВИТЕ МОДЕЛИ НА МОТОЦИКЛИ ВО САЛОНОТ ВО СКОПЈЕ

Ново во салонот на CFMOTO Македонија!

Во нашиот изложбен простор во Скопје, ќе можете да ги видите моделите од кои застанува здивот, кои пленат со моќта и убавината.

☝️CFMOTO Македонија ви ги претставува:

300 NK
650 NK
700 MT
800 NK
800 MT Sandstone

Во нашиот изложбен простор, на располагање се и другите модели од програмата на CFMOTO, еден од најпродаваните светски брендови, кој го носи потписот на KTM!

️Посетете не и прегледајте ги сите модели, на www.cfmoto.mk или информирајте се директно на 070977572, односно во нашиот продажен салон на улица “Пролет” бр. 4а во Скопје.

CFMOTO – Повеќе отколку што очекувате!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com