cfmoto македонија 2021
CFMOTO Продажниот салон на CFMOTO во Скопје се збогати со двата нови модели CFORCE X4 и X5 !!!

Продажниот салон на CFMOTO во Скопје се збогати со двата нови модели CFORCE X4 и X5 !!!

УБАВА ВЕСТ за сите сегашни и идни членови на CFMOTO !!!
Новите модели на CFMOTO,CFORCE X5 и Х4 ПРИСТИГНАА во нашиот продажен салон во Скопје !
Иако, моделите CFMOTO CFORCE 450L и 520L се апсолутни владетели и најпродавани во нивната категорија, решивме дека е време тие да ги добијат своите наследници.
Со задоволство најавуваме дека пристигнаа новите CFORCE X4 и X5 и кај нас во салонот на CFMOTO Macedonia на ул. ,,Пролет” 4А.
CFORCE X4 и CFORCE X5 се наследници на веќе докажаните најпродавани модели CFORCE 450L и CFORCE 520L, кои се продадени во над 100.000 примероци ширум светот,
а новите модели се карактеризираат со подобрена управливост и технички карактеристики на возилото, подобрена ергономија на позицијата на возачот, подобрен дизајн,
како и самото искуство и леснотија на возење со овие возила.
Сигурни теренеци за работа, но и за рекреација, кои нудат незаменлива удобност за возачот и неговиот сопатник. Погодна за искусни, но и за помалку искусни адреналински зависници.
СТАНДАРДНА ОПРЕМА: Алуминиумски тркала, дигитален контролен панел, рачни заштитници, дводелно седиште, наслон за грб и огради за патници, 12V приклучок, USB приклучок, електричен винч, кука за приколка со ел. сигнална врска, ЛЕД дневни светла, огледала, рачни чувари.
За повеќе информации посетете нѐ секој работен ден од 9 до 17ч. или јавете се на : 074203464
CFMOTO – многу повеќе од што очекувате!
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com