cfmoto македонија 2021
ATV vozila ПРИСТИГНАА НОВИТЕ CFORCE X4 и X5 во МАКЕДОНИЈА !

ПРИСТИГНАА НОВИТЕ CFORCE X4 и X5 во МАКЕДОНИЈА !

На 15.09.2022 год. во Космај (Србија) се одржа презентација на новите ATV возила, наследници на познатите модели 450L и 520L,
CFORCE X4 и X5
На оваа презентација што ја организиравме за пријателите на брендот, медиумите и деловните партнери, истовремено се стави потсетник на клучните детали од 33-годишната историја на нашиот бренд, презентирајќи им актуелни модели од нашата палета на возила ATV/UTV/SSV и истовремено претставувајќи ги со најновите модели CFORCE X4 и X5
Сите присутни на полигонот имаа можност да го пробаат новиот и сега веќе стар модел за да го видат постигнатото подобрување на новиот модел.
Присутните изјавија дека новите X4 и X5 се поубави, но и технички посовршени од нивните претходници и дека уживале во возењето на полигонот, заобиколувајќи пречки и преминувајќи трупци.
Секако, за оваа презентација да биде уредена како што заслужува, имаше и гурмански специјалитети кои му дадоа посебна доза на хедонизам на овој настан
Иако, моделите CFMOTO CFORCE 450L и 520L се апсолутни владетели и најпродавани во нивната категорија, решивме дека е време тие да ги добијат своите наследници.
Со задоволство најавуваме дека пристигнаа новите CFORCE X4 и X5  и во Македонија во салонот на CFMOTO Macedonia на ул.Пролет 4А.
CFORCE X4 и CFORCE X5 се наследници на веќе докажаните најпродавани модели CFORCE 450L и CFORCE 520L, кои се продадени во над 100.000 примероци ширум светот, а новите модели се карактеризираат со подобрена управливост и технички карактеристики на возилото, подобрена ергономија на позицијата на возачот, подобрен дизајн, како и самото искуство и леснотија на возење со овие возила.
Отсега можете да ги видите во нашиот продажен салон или на нашата официјална страна  www.cfmoto.mk ⚡️
CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте !!
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com