cfmoto македонија 2021
CFMOTO Најава: Мото Ден на 7-ми мај со CFMOTO!

Најава: Мото Ден на 7-ми мај со CFMOTO!

Тимот на CFMOTO организира МОТО ДЕН, од еднодневен карактер посветен на промоција и тест-возење на моделите на брендот, кој ќе се одржи на 7-ми мај со почеток од 10:00 ч.

Локацијата, а воедно и појдовна точка е продажниот салон на CFMOTOул.,,Пролет” 4А – Скопје (кај Тутунски комбинат).

Од самиот почеток во 10 часот, љубителите на мотори и брзина ќе имаат можност да се запознаат со новите, но и постари модели на овој брзорастечки бренд во powersport индустријата и исто така да ги испробаат при тест-возење. Овој настан предвиден е пред се за рекреативно возење,и има за цел да обезбеди возбудливи и забавни искуства низ предвидената рута за сите нивоа и типови на возачи.

Предност имаат искусните ,,зависници’ на мотори кои се постојани возачи со важечка возачка дозвола.

 

Во понудата за тест-возење ќе бидат најатрактивните модели на пазарот на CFMOTO, а воедно и најсигурни и најисплатливи мотоцикли ширум светот. Бидејќи компанијата CFMOTO секогаш гледа однапред далеку и се труди да го даде најдоброто за своите обожаватели и корисници, затоа и овој пат реши да ги изненади со тест-возење на кое ќе може да се испробаат:

  • МТ 800 ABS – нов модел во популарниот сегмент ADVENTURE мотоцикли.
  • MT 650 ABS – сестран мотоцикал со богата опрема, современа техника,одлична агрономија…
  • GT 650 ABS – преференција за спортески мотоцикал, но со удбност за долги патувања и опрема достојна за турер модел
  • NK 300 ABS –  импресивен градски стартер со напредок во сите смерови на посилен, посовремен,посигурен мотоцикал за млади возачи
MT 800 ABS

MT 800 ABS

За да се пријавите на тест-возењето закажано на 7-ми мај можете да не исконтактирате на тел. број 075 358 533 или да ни пишете порака со ваши податоци на некоја од социјалните мрежи

Facebook: Cfmoto Macedonia 

Instagram: cfmoto.macedonia

Се гледаме на 7-ми !!!

NK 300 ABS

NK 300 ABS

GT 650 ABS

GT 650 ABS

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com