cfmoto македонија 2021
CFMOTO НОВИТЕТИТЕ CFORCE 110 ATV И ZFORCE 1000 SPORT R ПРИСТИГНАА И ВО НАШИОТ CFMOTO ПРОДАЖЕН САЛОН!

НОВИТЕТИТЕ CFORCE 110 ATV И ZFORCE 1000 SPORT R ПРИСТИГНАА И ВО НАШИОТ CFMOTO ПРОДАЖЕН САЛОН!

Драги сегашни и идни членови на CFMOTO фамилијата, имаме убава вест од нашиот продажен салон во Скопје. Пристигнаа светски посакуваните новитети CFORCE 110 ATV и ZFORCE 1000 SPORT R и веќе од денес ќе можете да ги видите кај нас и да се уверите во нивните спецификации и нивната можност.

CFORCE 110 е компактен, безбеден и совршен за деца. CFORCE 110 е првиот ATV за млади луѓе со бензински мотор од 110 cc и спојка со повеќе плочи што ја носи чистата крвна ДНК на семејството CFMOTO познато во светот на ATV по своите фантастични технички карактеристики и дизајн кој е секогаш чекор понапред. Возењето е уште побезбедно со CFORCE 110 бидејќи доаѓа со безбедносен прекинувач кој го прекинува контактот и го исклучува ATV ако младиот возач во одреден момент премногу се оддалечи од возилото.

CFORCE 110 е ATV од почетно ниво. За таа цел, овој модел на CFMOTO нуди пакет на безбедносни карактеристики, вклучувајќи магнетна врска, прилагодлив ограничувач на брзината, LED стоп светло и LED дневни светла.

Целата забава на ZFORCE 1000 SPORT R и повеќе.

Ви го претставуваме новиот ZFORCE 1000 SPORT R. SPORT R добива поголема моќност (до 10 КС), подобрена динамична суспензија, бандажи во боја со големи гуми од 29 инчи, нов спортски управувач, спортски седишта, обновен дисплеј од пет инчи.

– Благодарение на промените во приемот, издувните гасови и главата на цилиндерот, V-twin моторот со течно ладење и вбризгување на гориво произведува 90 КС,

– Има гуми од 29 инчи,

– Има целосно нов стабилизатор за поголема странична стабилност.

Дојдете во нашиот продажен салон и разгледајте ги сите спецификации на нашите нови модели.

CFMOTO – многу повеќе од што очекувавте!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com