CFORCE 110

135,000.00 ден

garancija-3-godina-cfmoto-mk

ВОЗИЛАТА НА СЛИКИТЕ Може да имаат дополнителна опрема што не е вклучена во основната цена на возилото!

*Во цената е вклучен ДДВ

Quick Info Categories: Tags:

ОПИС НА ВОЗИЛО

CFORCE 110 е компактен, безбеден и совршен за деца. CFORCE 110 е првиот ATV за млади луѓе со бензински мотор од 110 cc и спојка со повеќе плочи што ја носи чистата крвна ДНК на семејството CFMOTO познато во светот на ATV по своите фантастични технички карактеристики и дизајн кој е секогаш чекор понапред. Возењето е уште побезбедно со CFORCE 110 бидејќи доаѓа со безбедносен прекинувач кој го прекинува контактот и го исклучува ATV ако младиот возач во одреден момент премногу се оддалечи од возилото.

СТАНДАРДНА ОПРЕМА:
БОИ: BAJA BLUE, ROCKET RED
ОПЦИОНАЛНА ОПРЕМА:

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

  ДИМЕНЗИИ
  Должина x ширина x висина

  1483 X 943 X 925 MM

  Меѓуосовинско растојание 1200 мм
  Минимално растојание од подлога 110 мм
  Минимален радиус на вртење /
  Тежина на возилото 120 кг
  Носивост 50 кг
  Запремина на резерварот 6.4 л
  АГРЕГАТ
  Тип 1CIL,4Т,SOHC,4V.,водено ладење
  Зафатнина 110 цм3
  Максимален обртен момент

  Максимална моќ

  4,7KW / 6.5 KS

  Напојување со гориво EFI
  Палење и контрола Електрични
  Менувач Автоматски L+R+N
  Пренос на сила 2 WD Синџир
  Максимална брзина 40 км/ч
  ПОДВОЗЈЕ
  Суспензија на тркала-напред/назад двојни А попречни рамења независни
  Амортизери гасни со подесување
  Кочници-напред/позади хидраулични – 2xdisk / 1xdisk
  Бандажи-напред/позади Челични 10″ / 8″
  Пнеуматици-напред/позади

  9X6-10 / 18X9-8

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “CFORCE 110”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com