cfmoto македонија 2021
CFMOTO ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ УТРЕ СО CFMOTO!

ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ УТРЕ СО CFMOTO!

ВОЗБУДЛИВО, УНИКАТНО, НЕЗАБОРАВНО ! “

– вака го опишаа обожавателите и авантуристите возењето со CFMOTO во изминатите денови, со мотоциклите како што се 800 MT и 700 CL-X.

На сите заинтересирани CFMOTO утре – СРЕДА (13.09) им овозможува последна, уникатна шанса за да ги испробаат најбараните и најатрактивни модели на мотоцикли во светот на мотоциклизмот како што се овие два модела.

700 CL-X

800 МТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Утре ќе имате уште една шанса да направите тест возење на двата модели од гамата на CFMOTO. Благодарение на Cfmoto Macedonia на располагање ви стојат два импресивни карактери на мотоцикли надополнети со стандардна опрема и врвно адреналинско искуство за секој поедниец.

Побрзајте и закажете го вашиот термин за овие два исклучитечно добри мотоцикли, кои со своите спецификации ги освоија срцата на многумина.
Пријавување на тел. број: 074203464
CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте ! 

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com