cfmoto македонија 2021
ATV vozila CFORCE 625 TOURING Е НАЈБАРАНИОТ МОДЕЛ НА АТВ НА ГЛОБАЛНО НИВО

CFORCE 625 TOURING Е НАЈБАРАНИОТ МОДЕЛ НА АТВ НА ГЛОБАЛНО НИВО

Во нашите срца се крие суштински копнеж за слобода, желба да се стремиме кон суровата комбинација „повеќе и подалеку“. Можеби најдоброто нешто во врска со ловот, риболовот, кампувањето или дури и работата е само да стигнете таму, особено кога седнувате на сосема нов CFORCE.

CFORCE 625 TOURING е најбараниот модел на АТВ, не само во Македонија, туку и на глобално ниво. Комбинацијата на моќ и големина, со најмодерен дизајн и сериозни технички можности, ќе ги импресионира дури и најпребирливите возачи. За овој теренец не постојат препреки. Завртете го светот околу себе!

Стандардна опрема:

 1. алуминиумски тркала
 2. дигитален контролен панел
 3. штитници за рацете
 4. дводелно седиште
 5. наслон за грб и огради за патници
 6. 12V приклучок
 7. USB приклучок
 8. електричен чекрек
 9. кука за приколка со електронска сигнална врска
 10. LED светла
 11. ретровизори

CFORCE 625 ја истакнува целосната слика на разновидни ATV-а. Со шасијата и стилот од следната генерација, оваа возбудлива машина привлекува големо внимание.

Посетете не и прегледајте ги сите модели, на www.cfmoto.mk или информирајте се директно на 075408436, односно во нашиот продажен салон на улица “Пролет” бр. 4а во Скопје.

CFMOTO – многу повеќе од очекуваното!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com