cfmoto македонија 2021
CFMOTO Нашите возила во служба на нашата држава- донација за МВР од Германската Амбасада !

Нашите возила во служба на нашата држава- донација за МВР од Германската Амбасада !

На 05.12.2022г. во Понеделникот, АТВ  моделите на CFMOTO официјално беа превземени од МВР на Р.С Македонија поточно во служба на Граничната Полиција.

Оваа одлична вест сакаме да ја споделиме со сите вас и притоа со ова уште еднаш да покажеме дека брендот CFMOTO секогаш стои зад двоите вредности и ставови,

безбедноста на сите свои возила и успешноста на АТВ моделите на пазарот.

CFORCE 850 XC моделите се едни од најпродаваните off-road возила на светкиот пазар и нудат високи перформанси и врвен квалитет, истовремено подготвени

за сите задачи и предизвици. Оваа донација која се официјализираше во понеделникот како еден од поголемите проекти, е првенствено донација на Германската Амбасада

за нашата Гранична полиција и претставува уште еден доказ дека новитетите се клучен елемент и фактор за секој сегмент во развојот на секоја држава, така и нашата.

СТАНДАРДНА ОПРЕМА на моделот: EPS серво управувач, алуминиумски тркала, дигитален контролен панел, дводелно седиште, потпирачи за грб и парапети за совозачи,

12V приклучок, USB приклучок, електрично витло, кука за приколка со ел. сигнална врска, ЛЕД дневни светла, ретровизори, амортизери на гас.
БОИ: Портокалова, сина, сребро, камо

Прилагодувањето кон иновациите е придонес за сите вклучени страни. Така и нашите АТВ возила ги претставуваме со гордост на бројни настани низ нашата држава како и во околината.

Уверени сме дека она кое го рефлектира нашата компанија во однос на нашите возила влијае на сите сегашни и идни членови на фамилијата CFMOTO.

 

CFMOTO- многу повеќе од што очекувате!

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com