cfmoto македонија 2021
ATV vozila АКЦИЈА: За секое купено возило ГРАТИС рало за чистење снег !

АКЦИЈА: За секое купено возило ГРАТИС рало за чистење снег !

Вистинско време е за да ви ја претставиме новата CFMOTO АКЦИЈА  ‼️

Со самиот почеток на Новата Година ви носиме и уште една нова акција, која означува дека веќе сме навлезени во зимската сезона полна со интересни off-road авантури.

Белата снежна патека повеќе нема да ви претставува проблем,бидејќи нашиот омилен додадок за во зима, ја чисти со голема брзина и моќност. Тоа е назаменливиот приклучок за секое АТВ, УТВ или ССВ возило – РАЛО ЗА ЧИСТЕЊЕ СНЕГ. 

Овој пат со секое купено возило добивате подарок – РАЛО за ЧИСТЕЊЕ СНЕГ ‼️

 

Напомена* – акцијата не важи за Х4 и Х5 моделите
Побрзајте и посетете не !
CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте !
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com