cfmoto македонија 2021
ATV vozila CFMOTO секогаш во првите борбени редови во време на пожари !!!

CFMOTO секогаш во првите борбени редови во време на пожари !!!

Во овој летен период на високи температури нашите модели се спремни да помогнат и да бидат сојузници во вакви моменти‼️

Нека вашата работа биде секогаш сигурна, безбедна, ефикасна и завршена без последици ! ‍

Некогаш помошта доаѓа во друг облик кога се работи за итни ситуации во кои освен човечкиот фактор клучна улога игра и опремата, брзината и флексибилноста. Таков е случајот со нашите модели од CFORCE и UFORCE линијата.

Водечки модели со голем капацитет од CFMOTO може да се приклучат на флотата на противпожарната служба заради постигнување на совршена рамнотежа помеѓу перформансите и карактеристиките што се бараат при извршување на должноста. Импозантната рамка и префинетиот стил на четирициклите ги одразуваат нивните заповеднички статуси и доверливост во случај на итност.

Кога беа ставени на тест од противпожарната служба, тие ги пофалија пред се моделите од CFORCE линијата за удобност при возењето и лесно ракување дури и кога е натоварен со тешка опрема.
Fire-spec називот доаѓа од можноста за комбинација на возилата на противпожарните служби со нашите АТВ модели, плус додатоци како – електрични конектори за опрема, сирени, звучници и трепкачки светла и радио кутија а за повпечатлив изглед кој асоцира на итност се предлага модел во црвена или портокалова боја која кај нас е достапна.

Сите пожарникарски специјални единици нашата комплетната понуда можете да ја добиете во нашиот продажен салон на ул.Пролет 4А или да ги разгледате моделите и опремата на нашата официјална страна www.cfmoto.mk. и да  нѐ контактирате.

 

CFMOTO – многу повеќе од што очекувавте !!!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com