cfmoto македонија 2021
Posts tagged "ATV vožnja u šumi"

Во овој летен период на високи температури нашите модели се спремни да помогнат и да бидат сојузници во вакви моменти Нека вашата работа биде секогаш сигурна, безбедна, ефикасна и завршена без

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com