cfmoto македонија 2021
Новитети СЕ ВОЗЕВМЕ СО CFMOTO НИЗ ПЕЈСАЖИТЕ И ПРЕДЕЛИТЕ КОИ ОДЗИМААТ ЗДИВ ВО ФОЧА, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

СЕ ВОЗЕВМЕ СО CFMOTO НИЗ ПЕЈСАЖИТЕ И ПРЕДЕЛИТЕ КОИ ОДЗИМААТ ЗДИВ ВО ФОЧА, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Нашите четирицикли се големи и многу моќни машини, со нив се доживуваат најубавите и најинтересни авантури во природа и непознат предел.

Таква интересна авантура со поглед кој го одзема здивот доживеавме и изминатиов викенд на тура во Фоча, Босна и Херцеговина. Но, четирициклите можат да бидат и незгодни
за контрола ако немате доволно искуство,без оглед на големите, речиси неисцрпни способности на овие ,,машини” за совладување на скоро секој природен терен, на крајот, главниот човечки фактор, т.е. возачот, е оној кој го контролира возилото. Затоа нашата мала но, искусна група на off-road љубители се реши за една ваква поинтересна дестинација.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Задачата и целта на компанијата CFMOTO е да понуди врвен квалитет на сите наши модели на се поголем број корисници и љубители на возбудливо возење надвор од патот / off-road низ целиот свет! 💙
Поради оваа причина, компанијата CFMOTO е еден од водечките и напредни производители од светска класа во индустријата Powersport. 🙌
Она што ја прави уникатна оваа тура беа преубавите зелени пејсажи, бујната и богата вегетација како и рафтингот до кој стигнавме постепено спуштајќи се до реката Дрина.
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com