cfmoto македонија 2021
Posts tagged "powersport"

Нашите четирицикли се големи и многу моќни машини, со нив се доживуваат најубавите и најинтересни авантури во природа и непознат предел. Таква интересна авантура со поглед кој го одзема здивот доживеавме

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com