cfmoto македонија 2021
CFMOTO Пролетна акција со CFMOTO

Пролетна акција со CFMOTO

Вистинско време е за да ви ја претставиме новата CFMOTO АКЦИЈА!

Со самиот почеток на пролетта ви носиме уште една нова акција која означува дека веќе сме навлезени во пролетната сезона, исполнета со многу нови интересни авантури. За таа цел сите љубители на off-road авантурата ќе имаат можност да се запознаат со спецификациите и техничките карактеристики на сите наши ATV и UTV модели.

Во прилог можете да ги погледнете акциските цени и да го одберете вашето омилено возило:

CFMOTO – многу повеќе од што очекувате!

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com