cfmoto македонија 2021
CFMOTO Погледнете како помина Есенската Тура-Авантура со CFMOTO !

Погледнете како помина Есенската Тура-Авантура со CFMOTO !

CFMOTO Macedonia и оваа година на своето CFMOTO семејство им приреди

незаборавна тура-авантура на Скопска Црна Гора !

На ден 11.11.2023 година (сабота) со почеток од 10:00 часот ,

присутните со своите АТВ возила имаа можност да извозат една живописна авантура

со појдовна точка од нашиот салон на ул.Пролет 4А, Скопје, па да уживаат во дневната рута

преку добро познатиот елитен

етно Ресторан ,,Рибилимус“ кој се наоѓа на 9 км од центарот на градот Скопје,

во елитната населба Глуво, па понатаму продолживме кон есенскиот пејсаж на Скопска Црна Гора.

Целата оваа авантура беше поддржана од најдобрите моторни масла за вашето

АТВ возило – MAXIMA RACING OILS. Погледнете како помина целата атмосфера во нашата галерија.

CFMOTO – многу повеќе од што очекувавте !

Посетете не и на нашите социјални мрежи на Facebook: Cfmoto Macedonia и Instagram: cfmoto.macedonia

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com