cfmoto македонија 2021
Posts tagged "CFMOTO ZFORCE 1000 Sport"

За сите љубители на авантурите, екстремните површини и терени, за незапириливите авантуристи во било која сезона од годината CFMOTO подготви уште една одлична АКЦИЈА. За секој купен ZFORCE 1000 SPORT, следи

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com