cfmoto македонија 2021
Posts tagged "cfmoto cforce 625 touring"

Во последните неколку години, туризмот доста напредна и се промени. За разлика од порано, пристигнувањето и присуството на одредената локација не е главна цел во туризмот. Голем број туристи пројавуваат желба

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com