cfmoto македонија 2021
Posts tagged "800mt sport"

Уште пред да се појави за време на најавата од нашата компанија, овој мотоцикл, со својот дизајн и висококвалитетните компоненти, ја скокоткаше фантазијата на многу љубители на авантуристичките и туристичките

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com