cfmoto македонија 2021
Posts tagged "450 MT"

CMOTO 450MT го започна своето патување од срцата на многу љубители на авантурите со спектакуларно глобално лансирање на Филипините. Фантастичниот CFMOTO 450MT им беше претставен на светските медиуми на волшебниот остров

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com