cfmoto македонија 2021
CFMOTO MOTO DAY со CFMOTO Macedonia!

MOTO DAY со CFMOTO Macedonia!

Викенд во полн ек!

На ден 08.06 (сабота) и 09.06 (недела) со почеток од 12ч.во нашиот нов салон во Скопје на булевар Борис Трајковски бр.278, се одржа прекрасен MOTO DAY каде што голем број љубители на адреналин и возила на „две тркала“ нè почестија со своето присуство.

Ќе имате можност да видите дел од атмосферата која не направи нас уште посреќни и задоволни со целиот исход за овие два максимално исполнети денови. За забавата да биде потполна, приредивме и тест возење на нашите најатрактивни модели CFMOTO 450 MT, CFMOTO 800 NK, CFMOTO 700 MT и други кои ќе го направат и ова лето незаборавно и полно со авантури.

 

 

 

 

 

 

CFMOTO – многу повеќе од што очекувате!

 

 

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com