cfmoto македонија 2021
CFMOTO CFMOTO Snow Experience во Копаоник

CFMOTO Snow Experience во Копаоник

Од 21-22 декември се одржа CFMOTO Snow Experience – несекојдневен настан на кој ги претставивме моќните способности на моделите на CFMOTO. Посетителите имаа можност да се запознаат со техничките карактеристики на квадовите,да ги испробаат во комбинација со гусениците на CAMSO кои се моќно оружје за дебелата покрвка снег и истовремено да уживаат во прекрасната глетка.

Два дена возење во зимски услови го покажа вистинскиот карактер на квадовите. Малата цена и прифатливите трошоци за конверзија ги прават не само возила за забава, туку и ултимативни алатки за недостапни места.

Едно вакво посебно хедностичко искуство не може да се раскаже туку треба да се доживее.

Копаоник е магичен во зима, затоа и ние со нашите пријатели од CFMOTO Србија го сметаме за посебно доживување и дружење а воедно и претставување на нашиот бренд на еден поинаков уникатен начин.

Целиот настан се одвиваше во полн ек,а ние сме презадоволни од целокупната дружба и авантурите на снег пропратени и надополнети со гастрономско outdoor уживање.

Се надеваме дека преку нашите фотографии ќе ви доловиме дел од атмосферата која се одвиваше два дена,и се гледаме на следната година на уште една интересна дружба со многу адреналин и желба за нови искуства!

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com