cfmoto македонија 2021
CFMOTO CFMOTO Macedonia: Кај нас доаѓате како клиент, а си одите како наши пријатели !

CFMOTO Macedonia: Кај нас доаѓате како клиент, а си одите како наши пријатели !

CFMOTO дизајнира и продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. Производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила,

мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

КАДЕ ШТО ОБИЧНО ТРКАЛО НЕ МОЖЕ, ТУКА Е CFMOTO

Современата технологија и бескомпромисен квалитет ги претставуваат срцето и душата на нашиот бизнис. Времето, напорот и експертизата што ги вложуваме во развојот на секое возило индивидуално ни овозможува да произведуваме сигурни производи со завиден квалитет. Со повеќе од 30 години професионално искуство, CFMOTO е секогаш посветен на создавање оптимална вредност на клиентот за секој наш производ.

Благодарение на сериозниот и професионален пристап, компанијата CFMOTO стана најпродаваната и најпрепознатливата марка на најголемите светски и европски пазари.Нашите производи успеаја да ги освојат шведскиот,италијанскиот, рускиот, шпанскиот, австралискиот, чешкиот, српскиот, македонскиот, но и бројни други пазари.

Нашата мисија беше и останува иста,а тоа е да им обезбедиме на сите наши клиенти врвни возила по најдобри цени. Затоа CFMOTO е незапирлив глобален феномен со четири/две тркала неспоредлив по квалитет.

CFMOTO е ваш безбеден и сигурен партнер за истражување и уживање во незаборавно и непобедливо возење на отворено, off-road или пак по веќе познати патишта.

Горди сме што сме на врвот на листата на најдобри ATV компании во светот. Ние сакаме да создадеме возбудливо и уникатно возење низ најширокиот спектар на премиум, моќни и иновативни теренски возила.

Со возилата CFMOTO ќе бидете непобедливи во секое возење!

        

CFMOTO Macedonia како овлстен увозник и дистрибутер на програмата на Бр.1 светскиот производител , сите наведени модели почнувајќи од најмалите модели како
KAYO AY 70-2 па се до најголемите и просторни UFORCE 1000  ги има во своето портфолио достапни во продажниот салон на ул.Пролет 4А – Скопје, кај нашите дилери во Тетово
@motolushi , Охрид @ivo.mag.trade и Струмица.
Исто така, на нашата официјална страна www.cfmoto.mk каде што секој модел е со потребната хомологација и извршена контрола за најбрза испорака во рок од 2-3 дена.
За повеќе инфо обратете се на 074/203-464
CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте !
Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com