cfmoto македонија 2021
CFMOTO CFMOTO и подбрендот ZEEHO на EICMA 2022

CFMOTO и подбрендот ZEEHO на EICMA 2022

EICMA, најголемиот и највлијателен меѓународен саем за мотоцикли, познат и како Милано саем за мотоцикли, се подготвува за овогодинешните посетители,

каде ќе биде претставен и CFMOTO неговата линија на две тркала, како и АТВ.

Прес-конференцијата CFMOTO ќе се одржи на саемот EICMA 2022 на 8 ноември од 14 часот,до 14:20 часот. Прес-конференцијата за подбрендот ZEEHO ќе се одржи од 14:40 часот до
15 часот во сала 24 054.

Позадинска приказна за компанијата CFMOTO на саемот за мотоцикли EICMA

Живеењето во период на брз развој значи и следење на технологијата што се појавува која постојано ја редефинира модерната мобилност.

CFMOTO го прифати ова, додека ги проучуваше актуелните новости и трендови, воедно одговори на прашањето: Како да зачекориме во иднината и до истата да 
пристигнеме како глобални конкуренти?

На EICMA 2022, CFMOTO ќе одговори на ова прашање во форма на целосно нови производи модели и проширени производни линии, кои ви овозможуваат увид во

водечките светски технологии и мотоциклизам.Исто така, треба да се забележи дека трендовите и технологијата, како и потребите на животната средина, брзо се менуваат.

 

CFMOTO размислува и за производи кои ќе го подигнат возачко искуство на ново ниво, потпирајќи се на него до паметна технологија и модерна, зафатена мобилност.
ZEEHO, како електрична подружница на брендот CFMOTO штотуку е лансирана за да ги задоволи барањата на помладата генерација и исто така да бидат соодветни на трендот на

урбана мобилност. ZEEHO се фокусира на силна интеракција меѓу луѓето и возилата и користи електричен погон за скутери и неговите предности, со цел на корисниците да им

се овозможи пријатно и возбудливо искуство во возењето. Овој нов бренд ги поттикнува новите генерации да бидат храбри, интерактивни и да остават свој белег!

Што ново носат од CFMOTO и ZEEHO на EICMA 2022?

EICMA 2022 ќе биде изложбено место за збогатените линии на брендот CFMOTO и подбрендот ZEEHO и оваа година.
Линијата на две тркала CFMOTO ќе претстави и нови модели: NK (2 модели), MT (2 модели), CL-X(4 модели), SR (3 модели) и електричен мотоцикл (1 модел).

Очекувајте и многу возбудливо концепт на мотоцикл, кој ќе биде лансиран на овогодинешниот саем во Италија.Линиите за четири тркала ќе се збогатат со следните серии:

ATV (4 модели), SSV (1 модел) и електричен АТВ (1 модел). И во оваа линија можете да очекувате концептен модел на ATV кој ќе бидат прикажани.
Како подбренд, на брендот CFMOTO оваа година му се придружува ZEEHO со своите модели: AE6+, AE6 S+, AE8 S+ и претстојниот концептен модел MAGNET.
Покрај прикажувањето на новите модели, компанијата ќе лансира и прикажува и интелигентна платформа за поврзување наречено CFMOTO RIDE систем.

 

CFMOTO и тимот на PrustelGP на овогодинешниот автомобилски саем 

Како еден од MOTO3 тимовите на Светските Мото ГП трки, CFMOTO се претстави како силен конкурент чиј тим поседува врвна компетентност.
За да ја прослават првата година од трките на брендот, и возачите и членовите на тимот ќе бидат присутни на штанд, со оригинален тркачки мотоцикл CFMOTO.
CFMOTO ги поздравува глобалните медиуми и гостите да бидат сведоци на увид иднината на CFMOTO и подбрендот ZEEHO. Ве очекуваме на саемот EICMA 2022!

 

CFMOTO- многу повеќе од што очекувате ! 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com