cfmoto македонија 2021
CFMOTO CFMOTO: За искрени детски насмевки малку е потребно!
cfmoto kids

CFMOTO: За искрени детски насмевки малку е потребно!

По многу нешта 2021 година беше специфична, но и интересна година која се заврши на уште поубав начин. CFMOTO МACEDONIA заедно со својот тим, а во соработка со пријателите од ADRA Dooel и MOTUL по повод новогодишните празници донираа новогодишни пакетчиња на дечињата во основните училишта на три потешко достапни населени места од Општина Сопиште – Патишка река, Соње и Дражилово.

И оваа година, CFMOTO покажаа дека се општествено одговорна компанија која секогаш е подготвена да помогне.Среќа е да се видат детските насмевки и искрени лица особено кога таа енергија сакаме да се пренесе насекаде околу нас ,тоа не прави уште посреќни.

CFMOTO Macedonia увезува и дистрибуира возила за тешко достапни терени како ATV,UTV, SSV но и опрема,мотоцикли и скутери.

– Оваа Нова 2022 година нека ви биде исполнета со многу интересни и возбудливи мигови,адреналин и незаборавни авантури од разни терени и секако да ве служи добро здравје и расположение. Ние и во оваа година ќе ви посакаме- многу повеќе од што очекувавте – изјавија од CFMOTO.

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com