cfmoto македонија 2021
CFMOTO CFMOTO вашиот најдобар сојузник и партнер во секоја авантура и работа !

CFMOTO вашиот најдобар сојузник и партнер во секоја авантура и работа !

Вложеното време, напор и експертиза во системот за развој и управување со исклучително сигурни и безбедни производи се нашата примарна цел.

Благодарение на ваквиот пристап кон нашите потрошувачи, CFMOTO прерасна во најпродаваната марка во POWERSPORT индустријата скоро на сите пазари низ целиот свет. А со тоа, го загарантира и своето присуство скоро во секоја земја и се доближи до сите љубители на одличната авантура и постана незаменлив дел од секоја работа во земјоделие, градежништво, превоз и др…

CFMOTO развива,произведува и продава најисгурни и најисплатливи мотоцикли, скутери , АТВ, комунални и теренски возила за секакви потреби. Овие возила се дистрибуирани ширум светот со над 1.500 добавувачи во над 100 земји во светот. CFMOTO има за цел да им понуди врвен квалитет и да го зголеми искуството на уживање и перформансите на сите обожаватели и лојални корисници низ светот.

Нашата визија е секогаш насочена кон иновативност и подобро и поспецифично искуство за секој купувач поединечно. Секогаш гледаме однапред далеку и убедени сме дека само константниот напредок носи врвни резултати. Бидејќи максимално го користиме времето и тоа на најдобар можен начин, преку осовременување на постоечките и развивање и надоградба на нови модели во асортиманот на производи.

Според официјалното рангирање на нашите лојални корисници на chek листата за најголеми придобивки од outdoor компании, секако се најде и CFMOTO и тоа со големи предности и бенефиции кои корисниците ги добиваат од компанијата:

 

Останати битни придобивки се и :

32 ГОДИШНО ИСКУСТВО  ВО РАБОТАТА

  ПРЕКУ 1.500 ДИЛЕРИ ВО НАД 100 ЗЕМЈИ ШИРУМ СВЕТОТ

   НАД 15.000 ИЛЈАДИ ПРОДАДЕНИ ВОЗИЛА ВО СВЕТОТ

   ИНОВАЦИИ И ПЕРФОРМАНСИ ЗА ВРВНО ПОТРОШУВАЧКО ИСКУСТВО

 

Нашите модели на АТВ или теренски и комунални возила можете да ги користите за разни прилики. Од работа во земјоделие, плантажи или превоз на некаков багаж, градежништво, па се до уживање во природа надвор од дофат на градскиот метеж во некои недопрени предели.

За да ги видите нашите достапни модели посетете не во нашиот продажен салон во Скопје, на ул.Пролет 4А или на нашата официјална страна www.cfmoto.mk 

Сето ова го добивате со сигурност, но и многу повеќе од што очекувавте !!

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com