cfmoto македонија 2021
ATV vozila Најава: CFMOTO ве води на адреналинска ,,Тура-Авантура“ на Попова Шапка !!!

Најава: CFMOTO ве води на адреналинска ,,Тура-Авантура“ на Попова Шапка !!!

Подгответе сѐ за една од најинтересните и највозбудливи авантури досега сo CFMOTO. Ви најавуваме една поинаква ТУРА-АВАНТУРА која нема да ве остави рамнодушни.
Овој пат ве водиме низ падините,богатиот планински предел и чистиот воздух на Попова Шапка, за во овие летни денови да ги занемариме барем за миг високите температури и да уживаме во убавините кои ни ги пружа еден од најубавите прдели кај нас🍀🌲🌳

 

Ве очекуваме на 17-ти јули во недела на незаборавна тура-авантура со CFMOTO, тимот и сите оние кои поседувате CFMOTO АTV возило.

Програма за турата :  

 • 09:00 ч. – собир на групата и појдовна точка на патувањето – Бензиска станица ,,ЛУКОИЛ“, Лешок
 • 10:00 ч. – поаѓање за Љуботен
 • 14: 00 ч. -пристигнување во планинарскиот дом ,,Љуботен“ и пауза за ручек со традиционално тетовско гравче
 • 15:00 ч. – поаѓање кон врвот Љуботен
 • 17:00 ч. – враќање назад на бензиската станица ,,Лукоил“ Лешок

  Пријавувањето може да го направите преку порака на нашите социјални мрежи cfmoto.macedonia и Cfmoto Macedonia или на тел. броеви:
  CFMOTO салон Скопје- 075358533
  MOTO LUSHI Тетово – 071303935

  CFMOTO – многу повеќе од што очекувавте !

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com