cfmoto македонија 2021
CFMOTO Моделите на CFMOTO отсега достапни и во Охрид, Тетово и Струмица, запознајте ги нашите дилери низ цела Македонија !

Моделите на CFMOTO отсега достапни и во Охрид, Тетово и Струмица, запознајте ги нашите дилери низ цела Македонија !

CFMOTO е бренд кој датира уште од 1989 година. Развива, произведува и продава – најсигурни и најисплатливи возила и мотоцикли ширум светот, како што се теренските возила од програмата на  ATV, UTV , SSV , врвни мотоцикли и скутери, опрема и др. Соработката е проширена во над 100 земји во светот и над 1.500 добавувачи и дилери.

Квалитетот и современата технологија се клучни елементи во развивањето и градењето на еден ваков препознатлив бренд. Она што е вложено во сите прецизно изработени модели не е само време и напор, туку и експертиза и цел тим професионалци на полето на управувањето со производот кои обезбедуваат квалитет на производот од секој агол.

Благодарени на ваквиот пристап и кон нашите купувачи и кон нашите соработници, слободно можеме да кажеме дека CFMOTO прерасна во најпродаваната марка во POWERSPORT индустријата. Од денес и официјално, освен во продажниот салон на CFMOTO на улица ,,Пролет 4А “ – Скопје, нашите модели ќе бидат достапни и збогатени во понудите на уште тројца наши дилери во Македонија и тоа Охрид, Тетово и Струмица. Со нивна помош ќе успееме да ја зацврстиме врската помеѓу нас и нашите купувачи, и да им овозможиме подобро искуство, поблиску до нив и нивните желби и потреби.

  1. IVO MAG TRADE – нашите модели достапни во Охрид !

 Адреса : ,, Железничка бр.92 “, тел:046 262 846, мобилен. 078 419 401.

Instagram: @ivo.mag.trade 

Facebook: Автосалон Иво Маг Траде

     2. MOTO LUSHIнашите модели достапни во Тетово !

 Адреса : с. Добриште, Општина Теарце – Тетово,  мобилен – 071 303 935

Instagram : motolushi

         Facebook:  Moto LUSHI 

3. MOTOR TRADE – нашите модели достапни во Струмица !

Адреса: „Климент Охридски“ бр. 77 во близина на ,,Арена Фитнес“, тел.контакт -078 222 388

Instagram : motortradestrumica 

Facebook : Motor Trade

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ве очекуваме во секој од салоните ! 

CFMOTO- многу повеќе од што очекувавте !

 

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com