cfmoto македонија 2021
CFMOTO Добитници на ВАУЧЕРИТЕ за зимска опрема од наградната игра на CFMOTO!

Добитници на ВАУЧЕРИТЕ за зимска опрема од наградната игра на CFMOTO!

Новогодишната Наградна Игра на CFMOTO која започна на 26ти декември 2023 година и која заради големата заинтересираност продолжи до 08.01.2024 година односно заклучно со понеделник, дојде до своите 15 среќни добитници кои си освоија ВАУЧЕРИ за зимска опрема од Cfmoto Macedonia.

Износот на секој ваучер е во вредност од 1000 денари и може да се искористи за било која зимска опрема во нашиот салон на ул. Пролет 4А – Скопје (кај Тутунски комбинат).

Условите за учество беа едноставни а тоа се:

 • да се заследи нашиот инстаграм профил cfmoto.macedonia
 • да се наведат сите АТВ модели од програмата што CFMOTO ги произведува и одговорите да бидат испратени на нашиот e-mail:  prodazba@cfmoto.mk

Точниот одговор е следен :

Сите АТВ модели кои CFMOTO ги произведува од програмата се :

CFORCE 1000 OVERLAND, CFORCE 1000 EPS, CFORCE 850 XC, CFORCE 625 TOURING, CFORCE X4, CFORCE X5,

CFORCE 110, CFORCE 110 EV. 

 

Проверете и Вие дали сте еден од среќните добитници: 

 1. leosaiyan89@gmail.com
 2. darkomisovski@gmail.com
 3. adindemirovic9@gmail.com
 4. martin@martema.eu
 5. taner.eminov@yahoo.com
 6. spasija.sokolova@uklo.edu.mk
 7. mladencho.gjorovski@gmail.com
 8. vojce_vidra@hotmail.com
 9. todosijevasofija@gmail.com
 10. meritrajkova@yahoo.com
 11. radislav.mitev@yahoo.com
 12. ivankoteski98@gmail.com
 13. tskolova12@yahoo.com
 14. jasminamicoska10@gmail.com
 15. petrovska.aleks96@gmail.com

Им честитаме на добитниците и им посакуваме многу нови незаборавни авантури во иднина !

За повеќе детали околу искористувањето на ваучерите ве молиме контактирајте не на 070977572.

CFMOTO- повеќе од што очекувате !

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com