cfmoto македонија 2021
CFMOTO ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА CFMOTO !

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА CFMOTO !

Cfmoto Macedonia по повод новогодишните и божиќни празници на 15 среќни добитници подарува:

Х 15 ВАУЧЕРИ во вредност од 1000 денари кои може да се искористат за зимска опрема за возачи!

Условите за да добиете ваков новогодишен вредносен ваучер се следни:

  • да го заследите нашиот инстаграм профил @cfmoto.macedonia 
  • да ги наведете сите АТВ модели од програмата што CFMOTO ги произведува и одговорите да ни ги испратите на нашиот е-маил: prodazba@cfmoto.mk

Одговорите кои нема да бидат соодветно доставени според условите нема да бидат земени во предвид. Наградната игра трае до 07.01.2024г (недела) кога и официјално ќе бидат објавени добитниците.

Ви посакуваме многу среќа!

CFMOTO- повеќе од што очекувавте !

Podelite sa prijateljima

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com