cfmoto македонија 2021
ПРИКЛУЧНА ОПРЕМА ЗА ВОЗИЛАКосилка Briggs & Stratton серија 2100 ел. стартер

Косилка Briggs & Stratton серија 2100 ел. стартер

Opis

Косилка опремена со мотор Briggs & Stratton серија 2100 со снага од 14 коњски сили со електричен стартер, погодна за употреба со повеќето АТВ-а, УТВ-а и ССВ-а.

Идеална за косење на ливади, терени покрај пат, овоштарници итн.

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com