TRAILER ECO 1000

Opis

Товарна теренска приколка од поголем капацитет со рачен нагиб на товарната кутија со витла и мрежеста надградба со носивост од 1000 кг.

Погодна за употреба со повеќето АТВ-а, УТВ-а и ССВ-а. Поседува стандардна кука за прикачување на возила. Демонтажна предна и задна страна за превоз на подолг товар.

Приколката нема хомологација и не е за употреба во јавен сообраќај.

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com