TRAILER OFF ROAD 500

Opis

Пристапна теренска приколка за АТВ/УТВ/ССВ од среден капацитет со носивост до 500 кг. Со рачен нагиб на товарната кутија, погодна за употреба со повеќето АТВ-а, УТВ-а и ССв-а, како и со компактните трактори.

Поседува стандардна кука за прикачување на возила. Со приколката следува и мрежеста надградба. Демонтажна предна и задна страна за превоз на подолг товар.

Приколката нема хомологација и не е за употреба во јавен сообраќај.

CFMOTO

Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

Контакт информации

Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
УЛ.Пролет 4А, Скопје
+389 70 97 75 72
adimusevski@yahoo.com