cfmoto македонија 2021
Опрема, ПРИКЛУЧНА ОПРЕМА ЗА ВОЗИЛАРАСПРСКУВАЧ НА СОЛ И РИЗЛИ – АТВ, УТВ, ССВ

РАСПРСКУВАЧ НА СОЛ И РИЗЛИ – АТВ, УТВ, ССВ

РАСПРСКУВАЧ НА СОЛ И РИЗЛИ – АТВ, УТВ, ССВ – 1.296€.

Opis

Лесен за употреба и сигурен распрскувач на влечење со едноставна и силна конструкција. Распрскувачот може да се користи со песок, сол или чакал за зимско одржување на патишта, шеталишта, тротоари, патеки и дворови. Компактната големина значи дека распрскувачот е исто така погоден за работа на помали области.

Ширина на распрскување 100cm, капацитет на кутијата 290L

ИСПРАТИ БАРАЊЕ

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “РАСПРСКУВАЧ НА СОЛ И РИЗЛИ – АТВ, УТВ, ССВ”

  CFMOTO

  Компанијата CFMOTO, основана во 1989 година, развива, дизајнира, продава највисок квалитет на теренски возила за сите површини. CFMOTO се занимава со производство и испорака на најсигурни и најисплатливи ATV, UTV и SSV возила, мотоцикли и скутери, како и соодветна опрема.

  Контакт информации

  Понеделник-Петок: 09h-17h Сабота: 10h-15h
  УЛ.Пролет 4А, Скопје
  +389 70 97 75 72
  adimusevski@yahoo.com